Derfor afviser Boris Becker at stille op til interviews

Foto: Boris Becker / ATP Finals

Boris Becker er i denne uge med Holger Rune i Torino, men trods stor medieinteresse, har han ikke givet interviews.

Tyske Boris Becker har overtaget rollen som træner for Holger Rune året ud. Derfor er han også med den 20-årige dansker i Torino, hvor han spiller ATP Finals.

Her er der naturligvis journalister fra hele verden til stede, og mange af dem vil gerne tale med Becker. Selvom der er gjort utallige forsøg på at få et interview i stand, er det ikke lykkedes. Det skyldes, at han har besluttet, at han ikke vil udtale sig til pressen.

Blandt andet har Ekstra Bladet i flere uger forsøgt at få Becker i tale, men det er ikke lykkedes. Nu har de i stedet fået fat i hans assistent, der har forklaret, hvorfor han ikke vil stille op til interview.

“Vi beklager, men de her dage har været utrolig travle for Boris. I øjeblikket fokuserer han på at træne og har besluttet at afstå fra at deltage i interviews på nuværende tidspunkt,” siger assistenten til Ekstra Bladet.

Becker bekræftede i oktober i en Eurosport-podcast, at han har takket ja til et samarbejde med Rune. Derefter har han givet et interview til franske L’Equipe, men det er også dét. Alle andre medier har han simpelthen nægtet at lave med.

Det gør sig også gældende for Lars Pegelow, der er journalist hos radiostationen NDR fra Beckers hjemland.

Han fortæller også, at han har fået det indtryk, at det for Becker handler om fokus. Den tyske tidligere tennisstjerne vil gerne holde fokus på sit arbejde med Rune, hvorfor pressen må vente.

“Mit indtryk er, at han prøver at fokusere fuldstændig på sit arbejde med Holger,” siger han til Ekstra Bladet.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023