Derfor er Red Bull bekymret om Lando Norris og Oscar Piastri

Foto: Shutterstock

Red Bull er fortsat dominerende i Formel 1, men alligevel er de begyndt at kigge i retning af Lando Norris og Oscar Piastri.

Hele denne sæson har stået i Red Bulls navn. De har været dominerende i en sådan grad, at holdet allerede har sikret sig konstruktørmesterskabt og det individuelle mesterskab.

Dette blev en kendsgerning ved Qatars Grand Prix, hvor Max Verstappen blev nummer to bag Oscar Piastri i sprintløbet. Dette gav ham tilstrækkeligt med point til, at det ikke længere er matematisk muligt for Sergio Perez at indhente ham.

Alligevel har Red Bull-rådgiver Helmut Marko fremhævet, at McLaren kan vise sig som en trussel for holdet i næste sæson.

Hans udtalelse kommer i kølvandet på, at McLaren har haft en imponerende fremgang i sidste del af denne sæson.

Dette kom blandt andet til udtryk i Qatar, hvor Piastri vandt sprintløbet. Derefter havde McLaren to kørere på podiet, da Piastri placerede sig som nummer to, mens Lando Norris blev nummer tre.

“De er vores mest regelmæssige forfølgere nu, og de bliver stadig hurtigere,” sagde Marko om McLaren ifølge Formula1news.co.uk.

Han afslørede også, at Red Bull faktisk har holdt et nøje øje med McLaren i Qatar. Det er derfor en klar indikation af, at de ser holdet som en reel trussel i den nærmeste fremtid.

“Vi sætter vores tempo ud fra McLarens. Dette er bemærkelsesværdigt, og det er skræmmende, at det sker på alle baner nu,” sagde han.

“Det kan muligvis blive en hård kamp med dem næste år. De andre kunne ikke følge med McLaren og os.”

Dermed fik han også sendt en stikpille i retning af Mercedes og Ferrari. Begge hold har kæmpet for at nå Red Bull i denne sæson, men ingen af dem har haft succes med det.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024