Det blev et ja: Jonas Vingegaard deler stor nyhed

Foto: Kenta Harada/Getty Images

Den folkekære cykelrytter Jonas Vingegaard deler en fantastisk nyhed.

26-årige Jonas Vingegaard bed sig for alvor fast på danskernes læber, da han i sommers endte på øverste skammel i ‘Tour de France’.

Hans gode form viste han for nylig i ‘Baskerlandet Rundt’, hvor han foruden et par etapesejre også tog den samlede sejr.

Men nu er der mere godt nyt for Jonas Vingegaard.

For holdet der hjalp ham med at vinde Tour de France, kommer til at fortsætte med at være hans arbejdsgiver indtil 2027.

Det skriver Team Jumbo-Visma på deres hjemmeside.

Vingegaard kom til Team Jumbo-Visma i 2019. I 2020 var han en del af holdet, der vandt Vuelta a España med Primoz Roglic. I 2021 blev Vingegaard selv nummer to i Tour de France, og et år senere vandt han selv løbet, som den første dansker siden Bjarne Riis.

“Teamet og jeg har gennemført et fantastisk forløb. Team Jumbo-Visma hjalp mig med at udvikle mig til den rytter, jeg er i dag. Jeg føler mig hjemme her og sætter stor pris på holdets og medarbejdernes kvaliteter. Hver dag udfordrer vi hinanden til at blive endnu bedre, og jeg ved, at jeg kan nå mit fulde potentiale her. Jeg ser frem til at fortsætte min udvikling her og er overbevist om, at vi sammen kan nå et endnu højere niveau.” Det fortæller Jonas Vingegaard i forbindelse med forlængelsen.

Det næste cykel-løb i Jonas Vingegaard kalender er Critérium du Dauphiné, sådan som programmet ser ud nu, men der er stadig halvanden måned til.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024