‘Det er her’: Tyson Fury teaser med ‘stor annoncering’ meget snart

Foto: Chris Hyde/Getty Images

Tyson Fury har igen delt en video på de sociale medier, hvori han afslører, at der snart kommer en ‘stor annoncering’.

Tyson Fury, der er WBC-verdensmester i sværvægt, har endnu ikke været i ringen i år. Derimod har han været meget aktiv på de sociale medier, hvor han flere gange har udtalt sig om potentielle kampe.

Onsdag delte han en ny video på Instagram, hvori han afslører, at en stor nyhed er på vej.

“Vi kommer, og vi har smeret med os. Vi har en hel masse smerte med os. Hold øje. Der kommer snart en stor annoncering,” lød det fra ham ifølge talkSPORT.

“Jeg ved, at jeg har sagt det et par gange nu, men jeg er meget spændt. Det er her. Det er aftalt.”

Han kommer ikke ind på, hvilken nyhed, der er tale om. Derfor vides det ikke, hvem den britiske boksestjerne kommer til at dele ringen med.

Tilbage i april blev det meldt ud, at forhandlingerne mellem Fury og Oleksandr Usyk var kollapset. Det betyder, at fans af boksning ikke fik mulighed for at se en længe ventet kamp om det ubestridte verdensmesterskab i boksning.

Ifølge talkSPORT er der dog åbnet for nye forhandlinger, som potentielt kan føre til en ny kamp i december. Denne kamp skal angiveligt bokses i Saudi-Arabien, såfremt det bliver en realitet.

Der er flere, der har spekuleret i, at det netop er denne kamp, som Fury omtaler i sin video. Dog har det også været på tale, at en kamp mod Anthony Joshua, kan blive en realitet senere i år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024