Det er ikke sjovt at være Lance Stroll: Pinlig fejl opdaget i paddocken

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Lance Stroll har ikke haft en god sæson, men den bliver ikke bedre af den seneste fejl i paddocken.

Det har næppe været sjovt at være Lance Stroll i denne sæson. Han har haft svært ved at hamle op med holdkammeraten Fernando Alonso, og det ser ikke ud til, at han får en pause.

Den canadiske kører har kun bidraget med 47 af Aston Martins 230 point i denne sæson. Det skyldes naturligvis, at Fernando Alonso har overgået ham i stort set alle løb i sæsonen.

Især i de seneste uger har der været et stort fokus på de mangelfulde præstationer fra Stroll. I de seneste fem løb er det ikke lykkedes ham at score et eneste point. Desuden er han blevet slået ud i Q1 i de seneste fire løbsweekender.

Denne weekend skal Formel 1-feltet køre i Austin, men Lance Stroll har ikke fået den bedste start. Han har endnu ikke sat sig bag rattet i bilen, men problemerne er allerede begyndt at dukke op.

Denne gang er det dog ikke hans skyld. Derimod er det i forbindelse med arbejdet med at gøre paddocken klar til løbsweekenden, at der er opstået en fejl.

I denne forbindelse er det meget normalt, at der bliver monteret skilte og bannere med billeder af kørerne. Dette er også tilfældet i Austin, hvor der hænger et stort banner, der viser alle kørere i feltet.

Desværre for Lance Stroll er han ikke blevet medtaget på dette banner. I stedet er han blevet afløst af reservekører Felipe Drugovich, der blev Formel 2-mester i sidste sæson.

Tilsyneladende er der ingen, der har opdaget denne fejl, før banneret er blevet hængt op. Det var først, da en mekaniker fra Campos Racing lagde et billede op på de sociale medier, at det blev rettet.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024