‘Det gør jeg normalt ikke’: Nico Hülkenberg tager utraditionel metode i brug

Foto: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Haas-kører Nico Hülkenberg har afsløret, at han kan gøre noget anderledes ved Las Vegas Grand Prix. Noget, som han normalt aldrig gør.

Nico Hülkenberg har givet et interview til Haas’ egen hjemmeside forud for det kommende Las Vegas Grand Prix. Det er det næstsidste løb i sæsonen, og derfor også en af de sidste chancer for at hente point.

I denne forbindelse har han afsløret, at han kan finde på at gøre noget, som han normalt ikke gør. Den tyske racerkører overvejer nemlig at gå en tur rundt på banen i Las Vegas inden løbet.

Det er naturligvis ikke uden grund, at han overvejer at gøre dette. Derimod skyldes det, at han ikke har kørt på banen før. Derfor er han heller ikke bekendt med, hvordan det vil være at køre på den.

“Ingen kører vil have haft omfattende forberedelse til denne bane, så træning bliver vigtigt,” sagde han til Haas’ hjemmeside.

“Jeg går normalt ikke en tur på banen, men lad os se, om jeg gør det her. Det kunne være en unik måde at se alle seværdighederne på Vegas Strip.”

Haas håber naturligvis på, at de har heldet med sig i Las Vegas. Det har de ikke haft indtil videre i denne sæson. Det kræver kun et kig på den samlede stilling, for at kunne regne det ud.

Det amerikanske hold befinder sig nemlig på sidstepladsen i den samlede stilling. Dette har fået dem til at gøre et forsøg med at køre deres biler med to forskellige konfigurationer i weekenden.

De har fire point op til Alfa Romeo, som de er nødt til at indhente, hvis de ikke vil slutte på sidstepladsen. Formår de at overgå Alfa Romeo, kan de se frem til betydeligt flere præmiepenge.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024