Detaljer om Lewis Hamiltons kontrakt lækket: Mercedes nærmer sig aftale

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Lewis Hamilton har afsløret, at han nærmer sig en ny aftale med Mercedes. De har haft forhandlinger bag lukkede døre i flere uger.

Tidligere denne uge var der meldinger om, at Lewis Hamilton kunne være på vej til Ferrari. Angiveligt skulle det italienske hold have givet ham et lukrativ tilbud, for at lokke ham væk.

Torsdag forud for Monacos Grand Prix slog den britiske racerkører dog fast, at det ikke er tilfældet. Samtidig understregede han, at hans plan er at blive hos Mercedes, hvor hans kontrakt udløber til sommer.

“Mit hold arbejder tæt sammen med Toto (Wolff, red.) bag lukkede døre. Vi har næsten en kontrakt klar,” sagde han ifølge Express.

Herefter blev han spurgt til, hvorvidt der havde været dialog med Ferrari. Til dette havde han et meget kort svar: “Nej.”

Der har tidligere været rygter om, at Hamilton arbejder på at sikre sig en langsigtet aftale med Mercedes. En sådan aftale skulle bevare hans tilknytning til holdet til han fylder 50 år.

I januar skrev det franske medie Sportune, at han håber på at kunne indtage en ambassadørrolle, når han går på pension.

Han skulle derfor være interesseret i en toårig kontrakt med en værdi på omtrent 125 millioner pund. Hertil ønsker han også at indgå en 10-årig aftale som ambassadør, der vil bringe kontraktens samlede værdi op til 222 millioner pund.

Udsigten til en sådan aftale, blev der hurtigt afvist af Mercedes. En talsmand for holdet udtalte til det tyske nyhedsbureau SID, at der blot var tale om spekulation.

“Dette er vilde spekulationer. Fuldstændig ubegrundet,” lød det fra talsmanden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024