Dette kan være Rafael Nadals sidste turnering

Foto: Stringer/Anadolu Agency via Getty Images

Rafael Nadal har potentielt ikke mange turneringer tilbage i sig, og særligt én turnering kan vise sig at være hans sidste.

Rafael Nadal har ikke fået en god start på denne sæson i modsætning til, hvad han fik sidste år. Derimod er han købet ind i skadesproblemer, der har holdt ham væk fra tennisbanen i lang tid.

Det hele startede ved Australian Open, hvor han blev sendt ud i første runde, efter et nederlag til Mackenzie McDonald. Nadal nægtede at trække sig, men han var tydeligt i smerter, efter at have pådraget sig en skade.

Kombinationen er hans alder og hans konstante fysiske problemer, har resulteret i, at der bliver spekuleret i, om dette kan være hans sidste sæson som professionel tennisspiller.

Og nu skriver TennisWorldUSA er der har været forlydender om, at han vil sige farvel til sin karriere som tennisspiller, når han har spillet dette års Roland Garros.

Det er en turnering, som altid har betydet meget for den spanske stjerne, hvorfor det vil være en nærmest romantisk afsked for Nadal, der har vundet 22 Grand Slam-titler i sin karriere.

Han havde oprindeligt sat sig et mål om at være klar til at spille Monte-Carlo Masters i næste uge, men har været nødt til at trække sig, da han endnu ikke er klar efter sin seneste skade.

Ikke nok med, at han har været hårdt ramt af skader, så er han også truet af Novak Djokovic, der håber at vinde sin 23. Grand Slam-titel ved Roland Garros i Paris.

Formodningen er dog, at Nadal vil træne intenst op til denne turnering, så han kan præstere bedst muligt, hvis det skal være hans sidste turnering.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024