Devin Haney besejrer Regis Prograis og vinder letweltervægt-titel

Foto: Mikey Williams/Top Rank Inc via Getty Images

Bokser Devin Haney kan skrive endnu en sejr på sit imponerende CV, da han lørdag vandt over Regis Prograis.

Devin Haney har igen bevist, hvorfor han er en af de største boksestjerner for tiden. Lørdag aften var han igen i aktion, og denne gang var det Regis Prograis, der stod overfor ham.

Det var en vigtig kamp for dem begge, da WBC’s letweltervægt-titel var på spil. Denne titel endte Devin Haney med at tage med sig fra deres kamp, der fandt sted i San Francisco.

Ifølge BBC vandt han en enstemmig pointsejr. Mediet skriver også, at der var tale om en kamp, der blev domineret af den amerikanske bokser. Ikke nok med det, så formåede han også at slå sin modstander i gulvet i tredje runde.

Derfor var der heller ikke den store tvivl om, hvilket navn, der vil blive råbt op, da vinderen skulle annonceres. Alle tre dommere scorede kampen 120-107 til Devin Haney, hvilket vidner om, at han var meget dominerende.

Det var ellers Devin Haney, der havde besluttet sig for at tage et skridt op. Det var nemlig hans første kamp med en vægtgrænse på 140 pund. Inden da var han også den ubestridte letvægtsmester.

“Jeg følte mig så meget stærkere – 140 har fået en ny konge,” sagde den 25-årige bokser efter kampen.

Devin Haney traf en stor beslutning i november, hvor han valgte at frasige sig sine WBC-, WBA-, IBF- og WBO-bælter ved 135 pund. Det gjorde han netop for at rykke en vægtklasse op.

Med sin sejr over Regis Prograis kan Devin Haney nu bryste sig af en rekord på 31-0, hvoraf 15 kampe er vundet på knockout. Nederlaget var Regis Prograis’ første siden november 2019.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024