Dortmund-boss risikerer fyring efter udtalelse om Jude Bellingham

Foto: Lars Baron/Getty Images

En noget overraskende udtalelse om Jude Bellingham, kan ende med at koste Dortmund-boss Matthias Sammer sit job.

Det er sjældent en god idé at tale nedladende om sin arbejdsgiver. Det kan Dortmund-bossen Matthias Sammer potentielt snart få at føle.

For nylig kom den sportslige rådgiver med en udtalelse om Jude Bellingham i en direkte TV-udsendelse, der har gjort ham upopulær i den tyske klub.

“Han ville få en bedre uddannelse i Real Madrid end i Dortmund,” lød det nemlig fra ham.

Den tyske avis Bild skriver, at udtalelsen har ført til vrede i klubbens ledelse. Derfor er den sportslige rådgivers fremtid i Bundesliga-klubben blevet taget op til overvejelse.

Han har været tilknyttet den tyske klub siden 2018, og hans nuværende kontrakt løber frem til sommeren 2025.

På trods af en længerevarende kontrakt, kan hans ophold i klubben potentielt lakke mod enden. Den kontroversielle udtalelse har nemlig ledt til seriøse overvejelser om, hvorvidt en fyring af Sammer vil være det rette skridt.

Det er dog ikke helt tilfældigt, at det netop er Real Madrid, han nævner.

Jude Bellingham ventes nemlig at forlade Dortmund til sommer, og har gennem længere tid været rygtet til Real Madrid. I de seneste uger har der tilmed været meldinger om, at der er opnået enighed.

Den engelske midtbanespiller skulle derfor være enig med den spanske klub om de personlige vilkår. Derfor mangler La Liga-klubben blot at forhandle en pris på plads med Dortmund.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024