Drama ved French Open: Kamp stak fuldstændig af

Foto: Frey/TPN/Getty Images

Taylor Fritz var ikke en populær herre hos det franske publikum torsdag aften. Hans gestus efter kampen, gjorde det næppe bedre.

Torsdag aften var Taylor Fritz i centrum for utrolige scener på Suzanne-Lenglen-banen ved French Open. Her vandt han over den franske tennisprofil Arthur Rinderknech.

Efter at være blevet mødt af buhråb hele kampen, tog Fritz fingeren op foran munden og tyssede på publikum, da han vandt.

Det blev der ikke tage godt imod, og publikum brød derfor ud i en voldsom pibekoncert.

På trods af dette, var det ikke nok til at stoppe den 25-årige amerikaner. Han begyndte i stedet at sende luftkys ud til det franske publikum.

Efter kampen blev der gjort et forsøg på at afvikle det traditionelle interview med vinderen. Det var dog tæt på at være umuligt, da det onde blod mellem Fritz og publikum varede ved.

Modstanden til den amerikanske stjerne var så stor, at de til sidste måtte droppe det. Flere gang forsøgte arrangørerne at tysse på publikum, mens Fritz ventede ved mikrofonen. Lige lidt hjalp det dog.

Fritz fortsatte derfor med at lege med, og mens han stod ved mikrofonen, satte han igen pegefingeren foran sin mund.

Eftersom det ikke virkede, stod han blot og stirrede tomt ud i luften. Publikum nægtede at tie stille, men til sidst begyndte en del af publikum at klappe, hvilket fik ham til at sige: ‘I love you guys’.

Derefter forlod han banen, da det ikke var muligt at gennemføre det planlagte interview med tidligere tennisspiller Marion Bartoli.

I næste runde skal Fritz spille mod argentinske Francisco Cerundolo. Havde han håbet på at have publikum på sin side, bliver han nok skuffet. Det franske publikum glemmer næppe torsdag aftens scener lige foreløbig.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024