Dramaet fortsætter: Direktør forlader Aarhus United

Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

Mads Winther er færdig i Aarhus United. Han har trukket sig som direktør og næstformand efter flere ugers kaos i klubben.

Aarhus United har på det seneste været præget af stort kaos. Det medførte blandt andet, at cheftræner Heine Eriksen blev suspenderet og derefter fyret.

Han er dog ikke den eneste, der har forladt klubben på det seneste. Det samme gør sig gældende for Jan Snogdal, der tidligere har været bestyrelsesformand. Han valgte nemlig at forlade klubben i juni.

Selvom der allerede har været stort kaos og personaleflugt i massevis, så er det ikke ovre endnu. Denne gang er det direktør og næstformand Mads Winther, der er fortid i håndboldklubben.

I en pressemeddelelse skriver Aarhus United onsdag, at de har konstitueret en ny bestyrelse. Her fremgår det også, at tidligere bestyrelsesmedlem Marianne Hartvigsen også er fortid.

TV 2 Sport har været i kontakt med Mads Winther, der ikke har yderligere kommentarer til, hvorfor han har forladt klubben. I stedet har han henvist til et opslag på Facebook, hvor han udtaler sig om beslutningen.

“Personligt er min kærlighed til AARHUS UNITED for stor til at kunne fortsætte mit virke i noget som ikke længere er ‘mit’ og som jeg ikke kunne se mig selv i. Jeg håber fortsat det bedste for AARHUS UNITED,” skriver han.

“Alle, der kender mig, ved, hvor meget jeg har brændt for UNITED, og hvor meget tid og energi jeg har brugt på projektet, under til tider vanskelige vilkår. Derfor er det nok ikke svært at sætte sig ind i, hvor smertefuldt dette stop måtte være – men alt for UNITED.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024