Dum fejl tvinger AlphaTauri til at fjerne billede af Daniel Ricciardo

Foto: Qian Jun/MB Media/Getty Images

Formel 1-holdet AlphaTauri måtte slette et billede af Daniel Ricciardo, efter flere fans påpegede en stor fejl på billedet.

AlphaTauri blev for nylig tvunget til at slette et billede af Daniel Ricciardo, som er blevet hentet ind som afløser for den fyrede Nyck de Vries.

Billedet blev det italienske Formel 1-hold nødt til at slette, da flere fans påpegede en meget åbenlys fejl.

Ricciardo blev officielt en del af holdet den 11. juli, efter at have fungeret som reservekører for Red Bull i de første 11 løb i denne sæson. Han får sin debut for AlphaTauri ved Ungarns Grand Prix i den kommende weekend.

I denne anledning delte AlphaTauri mandag et officielt billede af Ricciardo, hvor han er iført sin nye kørerdragt.

Kort tid efter, at billedet blev delt, var fans hurtige til at påpege en stor fejl. Holdet havde simpelthen valgt at redigere Ricciardos hoved ind på De Vries’ krop, i stedet for at tage et nyt billede.

Holdet reagerede ved at slette billedet efter få timer. Umiddelbart derefter delte de et nyt billede af den 34-årige australier, som ikke er blevet redigeret eller manipuleret.

Efter nyheden om Ricciardos comeback er blevet offentliggjort, har F1-journalist Ted Kravitz sat spørgsmålstegn ved hans tankegang.

“Det er fint at pege på hans testtider i Red Bulls RB19, som er feltets bedste bil. Men virkeligheden er, at Ricciardo ikke skal køre den bil,” sagde Kravitz i Sky Sports F1-podcasten.

“Han kører nok en af de langsomste biler i feltet. Hvis ikke den langsomste. En AlphaTauri.”

“Mit eneste spørgsmål er… Ikke at de ikke skulle have erstattet Nyck de Vries – det fungerede tydeligvis ikke… Overraskelsen er, hvorfor Daniel Ricciardo vil tage imod en bil, der er værre end den McLaren, han forlod sidste år.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024