Eden Hazard forlader Real Madrid denne måned

Foto: Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images

Eden Hazard skal se sig om efter en ny klub. I udgangen af denne måned, er han nemlig fortid i Real Madrid.

Real Madrid har bekræftet, at Eden Hazard forlader klubben i denne måned. De to parter er nået til enighed om at ophæve hans kontrakt et år før tid.

Den 32-årige belgiske profil blev hentet i Chelsea i juli 2019. Dengang var han en af de største stjerner i Premier League. Derfor fik han en femårig kontrakt med en værdi på 100 millioner euro.

Han har nu tilbragt fire sæsoner i Real Madrid, uden at have bidraget med det store. Han har været hårdt ramt af skader, og har kun fået seks kampe i La Liga i denne sæson.

“Real Madrid C.F. og Eden Hazard har indgået en aftale om, at spilleren bliver frigivet af klubben den 30. juni 2023,” skriver den spanske klub i en pressemeddelelse.

“Eden Hazard har været en del af vores klub i fire sæsoner, hvor han har vundet otte trofæer: en Europa Cup, et klub-VM, en European Super Cop, to ligatitler, en Copa del Rey og to spanske Super Cup.”

“Real Madrid ønsker at udtrykke sin kærlighed til Eden Hazard og ønsker ham og hele hans familie held og lykke i denne nye periode.”

Hazards skadeproblemer blev for alvor synlige i den første sæson i Madrid, hvor han fik et brud på anklen. Det krævede en operation, hvor han fik indopereret en metalplade

Den tidligere belgiske landsholdsspiller formåede aldrig at genfinde sin form. Hans plads på venstre kant, endte derfor med at blive overtaget af den brasilianske stjerne Vinicius Junior.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024