Efter større drama: Conor McGregor deler glædelig nyhed

Foto: Stephen McCarthy/Sportsfile via Getty Images

Conor McGregor har trukket en del overskrifter på det seneste. For nylig skyldtes det, at han sendte en maskot på hospitalet.

Conor McGregor er ikke blot kendt for sine kampe i oktagonen eller bokseringen. Han er i lige så høj grad for sine eskapader udenfor.

Det skyldes blandt andet, at han flere gange har delt knytnæver ud, selvom han ikke har befundet sig i ringen.

Det skete senest under en NBA-kamp mellem Miami Heat og Denver Nuggets. Det endte med, at han slog maskotten for førstnævnte hold i gulvet, så han måtte en tur på hospitalet.

Dette var naturligvis noget, der trak overskrifter i hele verden. Og nu har en nyhed om McGregor igen spredt sig verden over. Heldigvis er der i denne omgang tale om mere lykkelige omstændigheder.

Den 34-årige MMA-stjerne og hans kæreste, Dee Devlin, har nemlig meddelt, at de skal være forældre igen. Det er deres fjerde barn, de venter i denne omgang.

Nyheden er blevet afsløret af den irske UFC-stjerne selv. Det skete, da han for nylig var gæst i liveshowet ‘Kelly and Mark’.

“Det går rigtig godt,” sagde Conor McGregor, da han blev spurgt om familielivet. Dette fulgte han op ved sige: “Vi har en mere på vej.”

Dee Devlin og McGregor har dannet par i mere end 15 år. Den irske MMA-kæmper var på knæ for hende tilbage i 2020, men de er endnu ikke blevet gift.

De har i forvejen børnene Conor Jr., Croia og Rian på seks, fire og to år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024