Efter vild kvalifikation: Nu taler Günther Steiner ud

Foto: Bryn Lennon/Getty Images

Haas befinder sig i en god position og begge biler har chance for at score point i Miami efter en vellykket kvalifikation for især Kevin Magnussen.

Det er ikke altid, at danske Kevin Magnussen har heldet på sin side, men lørdag aften dansk tid var der intet at klage over efter Formel 1-kvalifikationen i Miami.

Her førte et uheld i sidste del af kvalifikationen til, at flere af hans konkurrenter ikke kunne nå at sætte en sidste tid ind på kontoen. Det var gode nyheder for Magnussen, da det sikrede ham en startplacering som nummer 4.

Omvendt var det dog for hans holdkammerat Nico Hülkenberg, der ikke fik sat en tilstrækkeligt hurtig tid til at komme videre til Q3. Det betyder, at han starter som nr. 12, når løbet sættes i gang søndag aften dansk tid.

Efter kvalifikationen har teamchef Günther Steiner udtalt sig, at teamet er i en god position til at vinde point i Miami.

“Kevin sikrede sin fjerdeplads med den hurtigste tid af alle konkurrenter på brugte dæk. Det er et fantastisk stykke arbejde,” lød det fra Steiner i en pressemeddelelse fra Haas.

“Uheldigvis kom Nico ikke videre til Q3, hvilket ikke udelukkende var hans skyld. Men hvis man er utilfreds med at starte som nummer 12, så er det ikke helt skidt. Vi er stadig i en god position til at komme i pointene.”

Magnussen skal forsøge at udnytte sin 4. plads, når løbet i Miami sættes i gang kl. 21.30 dansk tid. Formår han at køre et godt løb, kan det betyde, at Haas får vigtige point til den samlede stilling.  Det mener Günther Steiner i hvert fald.

“Vi er nødt til fortsat at præstere, men hvis alt går efter planen, så skulle vi gerne få nogle point,” sagde han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024