Efter voldsom udtalelse: Tottenham tager trænerbeslutning indenfor 48 timer

Foto: Clive Rose/Getty Images

Antonio Conte kan potentielt være fortid i Tottenham inden længe. Beslutningen bliver truffet indenfor 48 timer.

Der skal træffes en beslutning om Antonio Contes fremtid som træner i Tottenham. Det forventes, at der bliver truffet en beslutning indenfor 48 timer, skriver Sky Sports.

Det lyder, at det er vanskeligt for Conte at forblive i trænersædet i London-klubben, efter hans udtalelser i kølvandet på deres 3-3-kamp mod Southampton.

Kilder tæt på Conte fortæller, at han ikke reagerede, som han gjorde, fordi Tottenham ønsker at fyre ham. Derimod var det forårsaget af følelserne, han havde båret rundt på i lang tid.

Conte har kontrakt med klubben frem til sommer, men der er forlydender om, at hans tid i klubben kan blive kortere end dette. Det lyder også, at Conte er rejst hjem til Italien i forbindelse med landsholdspausen.

Den italienske træner har altid sat en ære i at skabe en vindermentalitet på kort tid i de klubber, hvor han har være træner. Derfor er han også meget skuffet over, at det ikke er lykkedes ham at gøre dette i Tottenham.

Han mener, at en række af de spillere, der er en del af truppen i den engelske klub, har det fint med at være i deres komfortzone og være middelmådige, uanset hvem træneren er.

Derudover mener den italienske træner også, at hvis ikke kulturen i en klub er den rette, så kommer den pågældende klub aldrig til at være succesfuld.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024