Elon Musk ‘betaler’ kun for denne ene sportsstjerne på Twitter

Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic

Twitter-ejer Elon Musk har indrømmet, at han ‘personligt betaler’ for det nye Twitter Blue-abonnement for tre personer, herunder Stephen King.

Twitter har lanceret et nyt abonnement, der har fået navnet Twitter Blue, som giver brugerne adgang til en række funktioner, herunder mulighed for at redigere sine opslag.

Abonnementet har en pris på 8 dollar pr. måned, hvis man betaler via deres hjemmeside. Betaler man via deres iOS-app, koster det dog 11 dollar pr. måned.

Da der også givet et blåt mærke til alle, der har Twitter Blue, er alle mærker ved kendisser, virksomheder mv. forsvundet som følge af den nye opdateringer.

Det betyder, at der er en lang række kendisser, atleter mv., der ikke længere er verificerede på Twitter. Det gør sig blandt andet gældende for Cristiano Ronaldo.

Los Angeles Lakers-superstjernen LeBron James har tidligere langet ud efter planerne om at fjerne det blå flueben og sagde, at han ville nægte at betale for Twitter Blue.

“Jamen, jeg gætter på, at mit blå flueben snart forsvinder, for hvis du kender mig, betaler jeg ikke de 5 dollar,” tweetede han i marts.

Musk afslørede fredag, at han kun betaler for tre Twitter Blue-abonnementer, hvor en af dem er for NBA-legenden James.

De to andre personer, der modtager Twitter Blue-abonnementer fra Musk, er den tidligere Star Trek-stjerne William Shatner og den berømte forfatter Stephen King.

“Kun Shatner, LeBron og King,” tweetede Musk.

King har flere gange vist sig at være en stor kritiker af Elon Musk, men han delte også en opdatering, da det viste sig, at han stadig havde sit blå flueben, uden at betale for det. Her bekræftede Musk, at det er ham, der betaler for det.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024