Elon Musk og Jeff Bezos er interesseret i at købe Formel 1

Foto: Cristiano Barni ATPImages/Getty Images

Milliardærerne Elon Musk og Jeff Bezos siges at være interesserede i at købe Formel 1.

Efter Miamis Grand Prix i sidste weekend, er det blevet rapporteret, at milliardærerne Elon Musik og Jeff Bezos er interesserede i at købe Formel 1.

Ifølge ScuderiaFans skulle rigmændene være interesserede i at overtage de kommercielle rettigheder fra de nuværende ejere, Liberty Media.

Musk og Bezos var begge til stede på Miami International Autodrome, hvor de overværede hollandske Max Verstappen udvide sin føring med 14 point i den samlede stilling.

Musk blev blandt andet spottet i garagen hos Red Bull. Derudover blev Tesla- og SpaceX-stifteren også set tale med FIA-præsident Mohammed Ben Sulayem.

Bezos befandt sig derimod primært hos McLaren, hvor han flere gange blev set tale med holdets ingeniører.

Hvorvidt de to rigmænd var til stede for sjov eller i erhvervsmæssigt regi, vides ikke. Det rapporteres dog, at de begge viser interesse i at overtage de kommercielle rettigheder.

Fox Sports har rapporteret, at det ikke er sandsynligt, at Liberty Media bliver købt helt ud. Derimod lyder det, at duoen skulle have ‘seriøs interesse’ i at foretage en investering.

Nyheden om deres interesse kommer i kølvandet på, at Liberty Media angiveligt afviste et bud på 20 milliarder dollar fra Saudi-Arabien.

Selskabet købte rettighederne for kun 4 milliarder pund i 2017. Efterfølgende har de haft stor succes med at samarbejde med Netflix om serien ‘Drive to Survive’. Faktisk estimeres det, at serien har været med til at fordoble sportens popularitet.

Det amerikanske selskabs aftale udløber i slutningen af 2025, hvilket betyder, at et salg potentielt kan være på bordet.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024