En æra er forbi: Stjerne stopper i Barcelona

Foto: Alex Caparros/Getty Images

Der har været spekulationer om det i lang tid, men nu er det officielt. FC Barcelona mister Sergio Busquets til sommer.

Når denne sæson er slut, er Sergio Busquets’ tid i FC Barcelona også ovre. Han har nemlig besluttet, at han ikke vil forlænge sit ophold i den spanske klub.

Det har den spanske Barcelona-legende afsløret i en video, der er blevet delt på klubbens profil på Twitter.

“Tiden er kommet til at fortælle, at det her bliver min sidste sæson i Barcelona. Det har været en uforglemmelig rejse,” siger han i videoen.

Midtbanespilleren har været en del af den catalanske storklub siden 2005, hvor han blev tilknyttet klubbens akademi.

Tre år senere havde han gjort sig fortjent til at blive en del af klubbens førstehold, hvilket han har været lige siden. I dag er det også ham, der bærer anførerbindet i klubben.

“Da jeg var barn, drømte jeg om at spille med denne trøje og på dette stadion. Og virkeligheden har opfyldt alle mine drømme. Klubben har været mit liv, og jeg vil for altid være fan,” siger Busquets.

I videoen fortæller han også, at det ikke har været en nem beslutning for ham, men at det er tid til at tage det næste skridt.

Busquets har spillet mere end 700 kampe for Barcelonas førstehold, og har været med til at vinde Champions League, La Liga og adskillige pokaltitler i sin tid i klubben.

Der er endnu intet meldt ud om, hvor han kommer til at fortsætte sin karriere, men han er i det seneste halve år blevet sat i forbindelse med klubber i USA og Saudi-Arabien.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024