En ting ærgrer Holger Rune over nederlaget mod Jannik Sinner

Holger Rune formåede ikke at vinde sin vigtige kamp mod Jannik Sinner, og er derfor ude af ATP Finals.

Holger Rune havde en god mulighed for at vinde over Jannik Sinner torsdag aften. Denne mulighed udnyttede han ikke. I tredje og sidste sæt missede han en breakbold ved stillingen 4-3. Havde han vundet dette parti, kunne han have servet sejren hjem.

Efter kampen udtalte den 20-årige dansker, at han var meget ærgerlig over det. Han var nemlig godt klar over, at kampen sandsynligvis havde haft et andet udfald, hvis han havde udnyttet sin breakmulighed.

“Jeg havde min chance, men jeg formåede ikke at tage den. Jeg havde en breakbold ved 4-3 i tredje sæt på en andenserv med fordel til mig selv. Hvis jeg havde fået det break, så havde jeg med stor sandsynlighed kunnet serve kampen hjem,” sagde han til TV 2 Sport.

“Men igen, han formåede at holde ved og lavede nogle gode server bagefter og kørte så videre på momentum.”

Rune fik en rigtig dårlig start på kampen, hvorfor han var bagud med 4-0 i første sæt på kort tid. Hans italienske modstander fik naturligvis stor opbakning fra hjemmepublikummet. Dette kan potentielt have spillet ind i Runes dårlige start på kampen.

I andet sæt begyndte Rune at få et bedre greb om kampen, og til sidst fik han også vundet sættet. Derfra blev det en noget tættere og mere dramatisk kamp, end det var i første sæt.

På grund af nederlaget til Sinner, er Rune færdig i Torino, da han ikke har kvalificeret sig til semifinalen. Dette havde krævet en sejr over den italienske stjerne i torsdagens kamp.