Eneste verdensmester med perfekt knockout-record: ‘Jeg er ikke fan af boksning’

Foto: Instagram

Den eneste verdensmester med en 100% knockout-ratio hævder, at han ikke selv er fan af boksning.

I et interview med Intu Boxing tidligere i år, svarede Artur Beterbiev på, hvordan han tilbringer livet udenfor ringen. I denne forbindelse forklarede han, at han ikke selv finder glæde ved at se boksekampe.

Svaret kom, da han blev spurgt af journalisten, om han er fan af boksning. Her gjorde han det klart, at han er færdig af sin træning, men ikke af sporten generelt.

“Jeg kan ikke være boksefan. Jeg er fan af min træning og alt muligt. Jeg er meget fokuseret og meget seriøs, men ikke fan af boksning,” svarede han ifølge Boxing Social.

Sandsynligvis er det kommet lidt som en overraskelse for journalisten. Derfor blev bokseren efterfølgende spurgt, om han ser meget boksning i sin fritid. I denne forbindelse havde han et meget enkelt svar.

“Nej,” svarede han blot.

Det er ikke første gang, at en bokser har udtalt, at de kun bokser, fordi det er et job. Blandt andet har Jared Anderson tidligere udtalt, at han ‘ingen kærlighed’ har til sporten.

Beterbiev har formået at vinde over alle sine udfordrere på knockout. Han er nuværende IBF-, WBO- og WBC-verdensmester i letsværvægt. Han har blandt andet vundet over både Anthony Yarde, Joe Smith Jr og Callum Johnson.

Næste kamp for Beterbiev er en revanchekamp mod Callum Smith, som finder sted den 13. januar i Quebec City. Det kræver dog, at Beterbiev når at komme sig efter hans kæbeoperation, som han for nylig har fået udført.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024