Erik ten Hag: ‘Alle advarede mig om at tage jobbet’

Foto: Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

Manchester United-træner Erik ten Hag hævder, at han fra flere sider blev advaret mod at tage imod jobbet på Old Trafford.

Erik ten Hag har afsløret, at han blev advaret mod at tage imod jobbet i Manchester United. Ifølge den hollandske træner mente flere, at der var tale om et ‘umuligt’ job.

Ikke desto mindre besluttede den 53-årige træner at skifte Ajax ud med Manchester United i 2022. På det seneste har han været under massivt pres, da De Røde Djævle ikke har præsteret på det seneste.

I skrivende stund befinder United sig på en 6.-plads i Premier League. Onsdag vandt de 2-1 over Chelsea, hvilket gav dem tre vigtige point til tabellen. De har dog stadig ni point op til Arsenal, der indtager 1.-pladsen.

Særligt i Champions League har det været svært for United i denne sæson. Faktisk tyder meget på, at de ikke formår at avancere fra gruppespillet.

“Alle sagde til mig: ‘Du kan ikke lykkes med det job’,” sagde Ten Hag til United We Stand.

“De sagde, at det var umuligt. Mig? Jeg ville have udfordringen. Jeg vidste, at det ikke ville blive let, men det var sådan en fantastisk klub med så stor en fanbase.

“Folk elsker eller er imod Manchester United. Jeg kan godt lide klubber som dette. Ajax var sådan.”

I sin første sæson formåede Ten Hag at føre klubben til deres første trofæ i seks år. I februar vandt de nemlig Carabao Cup. Desuden blev det også til en 3.-plads i Premier League.

Tilsyneladende har han og truppen haft svært ved at genskabe samme succes i denne sæson. Blandt andet er det blevet til nederlag til både FC København og Galatasaray i Champions League.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024