Erik ten Hag har kun taget imod et råd, som Jürgen Klopp gav ham

Foto: Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images

Manchester United-træner Erik ten Hag har kun taget imod ét råd, som han har fået af Liverpool-træner Jürgen Klopp.

Erik ten Hag fik ikke den bedste start på livet i Manchester United, hvilket ikke fik Jürgen Klopp til at føle sympati med ham. Alligevel gav han ham dog et råd med på vejen.

Og ifølge Mirror er det bestemt et råd, som den hollandske træner har valgt at tage til sig.

“Da jeg ankom for syv år siden, tror jeg ikke, at vi ramte jorden. Det var ikke ‘Du kan se det med det samme’. Det, jeg kan sige er, at jeg ikke læste noget,” sagde Klopp dengang ifølge Mirror.

“Det gør det nemmere, fordi du ved, at når du ikke er vild med dine egne resultater, er du ligeglad med, hvad folk siger. Du behøver ikke at læse det. Du behøver ikke at være urolig over det. Du fokuserer på arbejdet og går efter de små skridt.”

“Jeg er ret sikker på, at det er det samme i enhver klub. Jeg tror ikke, det er anderledes for større klubber. Selvfølgelig, hvis du taber, så handler de første fem artikler i aviserne om det.”

“Men hvis du er stærk nok til ikke at læse det, så kan du få et okay liv og bare arbejde på de vigtige ting. Så det er det, jeg har gjort i syv år, og det hjælper mig. Det er det eneste råd, jeg kan give.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024