Erik ten Hag på rov i sin gamle klub

Foto: Michael Regan - The FA/The FA via Getty Images

Erik ten Hag har planer om at hente endnu en spiller i Ajax, hvor han i forvejen har hentet Lisandro Martinez og Antony.

Manchester United ‘planlægger et forsøg’ på at hente Ajax-stjernen Mohammed Kudus. Angiveligt har Erik ten Hag et godt øje til ham, og ønsker at hente ham til Premier League.

Kudus har længe været kædet sammen med et skifte til Premier League. Dette er endnu ikke sket, men det kan blive en realitet inden længe.

Den 22-årige har gjort det rigtig godt i sin tid i Ajax. Især i sidste sæson fik han gjort sig positivt bemærket, da han bidrog med 18 mål i 42 kampe. Derudover leverede han også syv oplæg på tværs af alle turneringer.

Manchester United er dog ikke ene om at have et godt øje til ham. Ifølge Sportbible kigger både Arsenal og Liverpool også nærmere på Ajax-stjernen, der har kontrakt med den hollandske klub til 2025.

På det seneste har Manchester United forsøgt at hente Mason Mount i Chelsea, men dette er blevet droppet. Derfor er de begyndt at undersøge mulige alternativer.

Blandt de foretrukne kandidater for Erik ten Hag, finder man Kudus. Derfor har den engelske klub også allerede rettet henvendelse til Ajax, skriver ESPN.

Hans agent, Jennifer Mendelewitsch, har desuden bekræftet hans ønske om at forlade den hollandske klub.

“Jeg tror, det er bedst for både Ajax og Mohammed, at han skifter nu,” sagde hun ifølge Sportbible.

“Det er det rette tidspunkt. Han har afvist et tilbud om at forlænge sin kontrakt til 2026. Hvad jeg kan sige er, at efter VM og denne sæson, er der stor interesse for Kudus.”

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023