Eriksen ignorerede Manchester United før sit skifte af denne årsag

Foto: Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

Christian Eriksen havde været på radaren i Manchester United i et stykke tid, da han skiftede til klubben på en fri transfer fra Brentford.

Christian Eriksen afviste angiveligt et skifte til Manchester United på grund af den behandling, som Juan Mata fik i klubben. Da Erik ten Hag ankom til klubben, fik han dog den danske midtbanespiller til at ændre mening.

Den danske stjerne havde været på radaren på Old Trafford i et stykke tid, inden han sidste år blev hentet til klubben på en fri transfer fra Brentford.

Allerede i 2019 viste de interesse for ham for første gang, da han spillede i Tottenham. De skulle også have været klar til at hente ham, da hans kontrakt i den engelske klub var ved at udløbe.

Men ifølge The Athletic afviste Eriksen et skifte til Old Trafford på grund af den behandling som Juan Mata fik, efter sit skifte til klubben fra Chelsea.

Mata blev hentet til klubben under David Moyes i 2014, og blev i klubben frem til 2022. Han nåede derfor at spille under både Louis van Gaal, Jose Mourinho, Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick.

Ingen af de fem træner var i stand til at få det bedste ud af Mata, som imponerede i løbet af sine dage på Stamford Bridge. Han var derfor aldrig rigtigt en fast del af truppen.

Eriksen så ikke positivt på dette, og besluttede sig derfor for at afvise interessen fra United, for i stedet at skifte til Inter Milan i Serie A.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024