Erling Haaland flytter sammen med 18-årig kæreste

Foto: Marc Atkins/Getty Images

Erling Haaland kan glæde sig over, at han ikke længere skal være alene i Manchester, da hans 18-årige kærester flytter fra Norge til England.

Det er svært at benægte, at norske Erling Haaland har fået en god start på sin karriere i Manchester City, hvor han i sin første sæson har slået et utal af rekorder.

Blandt andet kan han bryste sig af at være den spiller, der har scoret flest mål i en Premier League-sæson med 38 kampe, da han siden sidste sommer har scoret 34 mål.

Det er dog ikke kun i Premier League, at han har scoret mål i massevis. Det har han også i både FA Cup, EFL Cup og Champions League, hvilket bringer hans samlede antal mål op på 50 stk. i 44 kampe.

Og nu lyder det, at den 22-årige angriber også får noget at glæde sig over på hjemmefronten, da han ikke længere skal bo alene i den engelske storby.

Ifølge Daily Mail har hans 18-årige kæreste, Isabel Haugseng Johansen, nemlig besluttet at rive teltpælene op og flytte til England, så hun kan bo sammen med den norske stjerne.

Isabel Haugseng Johansen kommer fra Bryne i Norge, hvor Haaland også er fra. Ligesom som sin verdenskendte kæreste, spiller hun også fodbold.

Desuden er hun også under uddannelse i Bryne, men hun har fået tilladelse til at gennemføre resten af sit studie som fjernstudie. Dette har muliggjort, at hun nu kan flytte til Manchester, for at bo sammen med Haaland.

Det er småt med information og billeder af det unge par, men for nylig blev de spottet sammen, da Erling Haaland var på vej til Nike Town, hvor han skulle skrive under på en stor sponsoraftale.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024