Erling Haaland forskrækker Manchester City med skade

Foto: Marc Atkins/Getty Images

Det norske landshold må klare sig uden Erling Haaland, der ser over kampene mod Spanien og Georgien med en lyskeskade.

Det kan blive en kamp mod tiden for Manchester City-stjernen Erling Haaland, hvis han skal blive klar til den kommende kamp mod Liverpool den 1. april.

Nordmanden har nemlig været nødt til at trække sig fra de kommende kampe med det norske landshold på grund af en skade. Det skriver Liverpool Echo.

Den unge stjerne var udtaget til de to kampe mod Spanien og Georgien i denne uge, men det norske fodboldforbund har meldt ud, at han er blevet sendt hjem, da han har pådraget sig en lyskeskade.

Liverpool vil lægge vejen forbi City, når landsholdspausen er ovre. Her skal de spille den første af tre store kampe i træk, da de først møder City og derefter Chelsea og Arsenal.

Skulle det vise sig, at Haaland ikke kan nå at blive klar til denne kamp, vil det være en fordel for Jürgen Klopp og co.

Norske medier skriver, at Haaland har haft problemer med smerter i sin lyske, efter Citys sejr på 6-0 over Burnley i FA Cuppen – en kamp, hvor han formåede at score et hattrick.

Ifølge Ola Sand, der er læge for det norske landshold, har meddelt, at Haaland er blevet sendt retur til Manchester, hvor han vil gennemgå et lægetjek.

Det betyder også, at man endnu ikke ved, hvad omfanget af hans lyskeskade er, og hvor lang tid, den kommer til at holde ham ude.

 

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024