Erling Haaland måtte holdes tilbage efter nederlag til Arsenal

Foto: Craig Mercer/MB Media/Getty Images

Erling Haaland endte i klammeri efter opgøret mod Arsenal på Emirates, hvor hjemmeholdet sejrede med 1-0.

Der var dramatik for alle pengene, da Arsenal søndag aften fik besøg af Manchester City på Emirates. Det endte med en 1-0-sejr til hjemmeholdet på en sen scoring af Martinelli.

Det var en vigtig sejr for Arsenal, da det uden tvivl har styrket moralen og selvtilliden. Derudover brød de en dårlig stime, da det er første gang siden december 2015, at de har vundet over Manchester City i en ligakamp.

Efter kampen var Erling Haaland ikke i specielt godt humør, og han havde tilsyneladende et ønske om at komme ud med sine frustrationer.

Derfor måtte han holdes tilbage af sikkerhedsvagter og andet personale på vej ind i spillertunnelen. Her endte han med at blive involveret i et verbalt klammeri, som Kyle Walker havde med Arsenal-bænken.

Ifølge Sky Sports blev der udvekslet en del skældsord mellem Manchester City-spillerne og Arsenal-bænken, da kampen var slut.

Haaland var en af ​​de spillere, der var involveret i selve situationen. Ifølge Sky Sports var Arsenal-træner Nicolas Jover også en del af situationen.

Det vides ikke konkret, hvad der gik forud for situationen, og Manchester City-træner Pep Guardiola var ikke meget for at tale om det. På det efterfølgende pressemøde forklarede han blot, at han ikke ønskede at udtale sig om det.

“Jeg ved, hvad der skete, men jeg vil ikke sige det,” sagde han ifølge VG.

Det norske medie skriver også, at Kyle Walker var hurtig til at forlade pressezonen efter kampen. Her forsøgte de ellers at få ham i tale om, hvad der skete foran spillertunnelen efter kampen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024