Erling Haalands agent: Real Madrid er en drøm for alle spillere

Foto: Clive Rose/Getty Images

Real Madrid er en ‘drøm’ for alle spillere, lyder det fra Rafaela Pimenta, der er agent for Erling Haaland.

22-årige Erling Haaland har fået en god start på sin tid i Manchester United, da han har scoret 27 mål, siden sit skifte fra tyske Borussia Dortmund.

Hans træner, Pep Guardiola, har tidligere afvist rygterne om, at der skulle være en frikøbsklausul i hans kontrakt, så han kan skifte til Real Madrid i 2024.

“Der er Premier League og så er der også Madrid,” sagde agent Rafaela Pimenta ifølge BBC.

“De har noget for sig selv, som også er drømmen for spillerne.”

“Madrid holder en magi i gang. De har ikke ligakonkurrencen, men de har Champions League.”

Real Madrid har vundet Champions League fem gange siden 2014, mens City aldrig har vundet titlen. Det var tilmed Madrid, der slog City ud af turneringen i semifinalen sidste år.

Den brasilianske advokat Pimenta var superagenten Mino Raiolas forretningspartner, og hun har overtaget driften af hans agentur, efter han gik bort i april sidste år.

Da hun udtalte sig på FT Business of Football Summit i London, sagde hun, at den norske angriber ønskede at skifte til City, fordi han ville arbejde med Guardiola, og grundet det faktum, at hans far Alfie også spillede for klubben.

Pimenta tilføjede, at hun og hendes spillere altid ‘forsøger at lave en plan’ for, hvordan de ønsker, at deres karriere skal forløbe.

“Vi er nødt til at lave en plan. Vi skal have et mål. Måske når vi det ikke, men hvis vi ikke ved, hvor vi skal hen, så når vi bestemt ikke derhen,” udtalte hun.

“Vi lægger planer, ja. Vi lægger planer, selvom de er 15 år. Vi kan ikke sidde og vente.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024