Erling Haalands mange rutiner: Men dette gør han aldrig

Foto: Michael Regan/Getty Images

Erling Haaland har flere rutiner, der tilsammen giver ham en fordel på banen. Én ting undgår han dog, da han ikke mener, at det gavner.

Norske Erling Haaland har fået en rigtig god start på sin karriere i Manchester City. Ikke nok med, at han har scoret mål på samlebånd, så kunne søndag løfte Premier League-trofæet.

Selvom det i sig selv er en stor bedrift at finde Premier League i sin debutsæson, er det endnu ikke overstået. Haaland og co. har nemlig spillet sig i finalen i både Champions League og FA Cup.

Nordmanden har spillet en stor rolle i Citys succes i denne sæson, da han i Premier League har scoret 36 mål. Derudover viser tal fra Transfermarkt, at han har været involveret i 46 procent af holdets mål.

Det er naturligvis ikke kun i Premier League, at han har gjort en forskel for holdet. På tværs af alle turneringer har han i denne sæson scoret 52 mål i 50 kampe.

Ifølge norske VG har Haaland udtalt, at nøglen til at få succes, er at have gode rutiner og gøre de små ting i hverdagen. Det er nemlig dem, der gør en stor forskel på sigt.

Han afslørede også, at han forsøger at tænke mindst muligt på fodbold, når han ikke spiller. Derfor ser han heller ikke sine egne kampe.

“Men jeg ser selvfølgelig meget fodbold,” sagde han, og fortsatte:

“Dog ser jeg aldrig mine egne kampe. Det er der mange, der gør, men jeg tror ikke på det. Det kan føre til overtænkning.”

Efter at have sikret sig titlen i Premier League, har Haaland og co. nu rettet fokus mod Champions League og FA Cup. Begge finaler bliver spillet i næste måned.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024