Esteban Ocon var ‘meget syg’ under F1-vinterpause

Foto: Jared C. Tilton/Getty Images

Esteban Ocon har afsløret, at var ramt af en ‘bekymrende’ sygdom under vinterpausen, hvor han skulle træne op til den kommende Formel 1-sæson.

Esteban Ocon har afsløret, at han blev ‘meget syg’ af en lungevirus under vinterpausen, hvilket i lang periode havde stor betydning for hans træning og fik hans form til at falde drastisk.

“I halvanden måned var jeg ikke rigtig i stand til at komme tilbage på det formniveau, som jeg skulle have,” sagde han ifølge Motorsport.com ved lanceringen af Alpines nye bil til Formel 1.

“Men vi har gjort et fantastisk stykke arbejde sammen med mit hold og med mine trænere, for at komme tilbage til det formniveau, jeg havde i det foregående år.”

“Jeg har det godt nu. Men på så kort tid er disse vira stærke. Alle skal selvfølgelig passe på.”

Ocon gjorde det klart, at han er ‘100% tilbage nu’, men indrømmede også, at det var ‘bekymrende for en stund’, da han ikke kunne gennemføre sin træning i seks uger.

“Jeg var i stand til at gøre nogle ting, men ved min cardio var det højeste niveau i gangtempo for eksempel. Det var så slemt,” lød det.

“Så vi var ret bekymrede, men vi gjorde alt på en måde, så jeg kunne komme mig så hurtigt som muligt og skifte til fuld træningstilstand, da jeg fik det bedre, og så klatrede jeg op.”

“Men i lang tid blev var det på et plateau, og det var på dette tidspunkt, at vi begyndte at bekymre os.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024