F1-superstjernen Daniel Ricciardo fotograferet med ‘nyt hold’

Foto: Qian Jun/MB Media/Getty Images

Daniel Ricciardo er blevet fotograferet sammen med sit ‘nye hold’ forud for 2024-sæsonen i Formel 1.

Efter hans comeback til Formel 1 har Daniel Ricciardo imponeret på banen. Derfor er det ikke uforståeligt, at han bliver kædet sammen med flere hold. Blandt andet er han blevet sat i forbindelse med Red Bull.

Den populære australier vendte retur til Formel 1 midt på sæsonen sidste år. Her blev han hentet ind som afløser for Nyck de Vries, som ikke havde imponeret i sin tid hos AlphaTauri.

Inden da havde han været tilknyttet Red Bull som reservekører, da han havde fået ophævet sin kontrakt hos McLaren. Her var han tilknyttet som køre ved siden af Lando Norris, men han fik aldrig den store succes.

Efter kun to løb kørte Ricciardo galt og brækkede sin hånd, hvorfor han måtte sidde ude i en periode. Alligevel har han formået at bevise, at han er meget seriøs omkring sit comeback til Formel 1.

Derfor er han også blevet tildelt en kontrakt i den kommende sæson. Men det er faktisk ikke det eneste hold, han er en del af. Han er nemlig også blevet en del af et nyt hold udenfor banen.

Caféen Cup & Co i Perth har på det sociale medie delt et billede, der viser deres ‘nyeste medlem af holdet’. Og på dette billede ser man Ricciardo, der står med et stort smil.

I teksten har de sat spørgsmålstegn ved, hvorvidt han vil være lige så dygtig ved kaffemaskinen, som han er på racerbanen.

“Vi præsenterer vores nyeste teammedlem, Daniel. Vil hans fart på skinnerne hjælpe ham ved kaffemaskinen? Ricciardo ved, hvor man kan finde god kaffe i Perth! Cup & Co Florea,” skriver de i opslaget.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024