Fabinhos kone sletter svar om hans fremtid i Liverpool

Foto: Shutterstock

Rebeca Tavares, der er Liverpool-profilen Fabinhos kone, svarede på et tweet om sin mands fremtid på Anfield, men slettede det kort tid efter.

Fabinho har haft svært ved at finde sit høje niveau i store dele af denne sæson. Han var senest i aktion, da Liverpool tabte 5-2 til Real Madrid i Champions League.

Som følge af hans manglende form i denne sæson, har der været spekuleret i, at han kan forlade Anfield til sommer.

Ifølge The Mirror har Liverpool planer om at frasælge flere spillere efter denne sæson, og en af dem, der kan få kniven, er brasilianske Fabinho.

Netop dette rygte blev for nylig nævnt i et tweet fra profilen Anfield Edition, og det fik hans kone til tasterne.

Her svarede hun med en GIF, der indeholdt teksten ‘Oh dear Lord’, hvilket kan antyde, at der ikke er hold i rygterne.

Rebeca har siden slettet sit svar, men har tidligere været vokal med sin støtte til både sin mand og den engelske storklub.

Foto: Twitter

Fabinho har været i aktion i 32 kampe for Liverpool i denne sæson, men det er bestemt ikke alle hans aktioner, der har været lige så succesfulde, som i de seneste sæsoner.

Jürgen Klopp valgte endda at placere den erfarne brasilianer på bænken til fordel for Stefan Bajcetic, da de tørnede sammen med Chelsea og Wolves i Premier League.

I de seneste to ligakampe mod Everton og Newcastle viste Fabinho bedre form, men nederlaget til Real Madrid har dog igen ført til spekulation om midtbanespillerens fremtid i Liverpool.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024