Færdig i Flensburg-Handewitt: Nu åbner Lars Christiansen op om exit

Foto: Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Den tidligere håndboldspiller har valgt at åbne op om, hvorfor han snart stopper som sportsdirektør i Flensburg-Handewitt.

Onsdag blev det offentliggjort, at den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen inden længe er fortid i tyske Flensburg-Handewitt.

Da nyheden blev meldt ud, var det uden ord fra hovedpersonen selv. Det er der nu blevet lavet om på, da den 51-årige håndboldlegende har udtalt sig om beslutningen.

Det sker i et større interview med TV 2 Sport.

Her fortæller han, at han ikke længere kan ‘genkende klubben’. Danskeren mener, at der er ting, han ikke kan stå inde for.

“Jeg kan ikke længere genkende klubben og den måde, de gør tingene på, og jeg kan ikke stå inde for nogle af de ting, der er sket de seneste måneder – at de siger én ting, men gør noget andet,” siger han.

Der er ikke tale om en decideret fyring, da han har kontraktudløb i udgangen af denne måned. Hans kontrakt med den tyske håndboldklub er derfor ikke blevet forlænget.

Efter at have spillet i klubben i mange år, blev han i 2019 en del af den sportslige ledelse.

Han hævder desuden, at tingene ikke længere bliver gjort på en ‘ordentlig måde’. Sådan var det ikke før i tiden, og derfor kan han ikke længere genkende klubben.

Derudover er han også af den opfattelse, at klubbens bestyrelse ikke har haft den nødvendige sportslige indsigt. Alligevel har de truffet beslutning, der har med det sportslige at gøre.

Flensburg-Handewitt har allerede meldt ud, at det bliver den tidligere cheftræner Ljubomir Vranjes, der overtager Lars Christiansens rolle. Han var træner for den tyske klub mellem 2010 og 2017.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024