Faldt om på banen: Nu jubler han fra hospitalssengen

Foto: Marc Atkins/Getty Images

Efter blot 11 minutters spil, tog kampen mellem Coventry og Luton en helt uventet drejning.

I en vigtig oprykningskamp mellem Coventry og Luton virkede fodbold pludselig helt ubetydeligt. Efter 11 minutters spil faldt den walisiske Luton-anfører Tom Lockyer pludselig til jorden.

De to hold samlede sig derefter i klynger omkring den 28-årige forsvarer, mens han modtog behandling på græsset.

Efter længere tids behandling blev han placeret på en båre og iført en iltmaske. Derefter blev han båret fra banen i en scene, der mindede om Christian Eriksens kollaps i Parken.

Kampen fortsatte derefter, og Luton formåede at sikre sig en sejr efter straffesparkskonkurrencen. Dermed er de nu sikret en plads i Premier League i næste sæson.

Selvom det naturligvis har stor betydning for truppen og trænerstaben, var han Luton-træner Rob Edwards’ tanker et helt andet sted.

“Jeg har det rigtig godt, men det eneste, jeg tænker på nu, er Tom Lockyer,” sagde han til BBC efter kampen.

Ifølge BBC og The Athletic var Lockyer kontaktbar, da han ankom til hospitalet. Han skal dog gennem en række undersøgelser, inden han kan blive udskrevet.

Efter kampen delte hans far, Steve Lockyer, en opdatering på sociale medier. Her vedlagde han et billede af sin søn, der jublede over Lutons sejr.

Foto: Twitter

“Toms far her. Tom er okay. Meget glad, men ked af det over, at han ikke kan være der med sine holdkammerater. Her er øjeblikket,” skrev han.

Opslaget er efterfølgende gået viralt, og har fået mere end 28.000 likes. Desuden er det blevet set mere end 2,2 millioner gange.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024