Fan dræbt efter NFL-kamp

Foto: Shutterstock

En 30-årig fan mistede livet efter en NFL-kamp, da han blev skudt uden for Hard Rock Stadium i Miami.

Søndag spillede Buffalo Bills og Miami Dolphins mod hinanden i NFL. Kampen blev spillet på sidstnævntes hjemmebane, Hard Rock Stadium.

Denne kamp endte med at få en fatal afslutning for en blot 30-årig fan. Da Dylan Brody Isaacs og hans venner var på vej hjem fra kampen, gik det nemlig helt galt.

Her kom de op at toppes med føreren af en bil, da de nærmede sig deres egen bil. Det endte med, at der blev trukket et skydevåben frem, som blev affyret flere gange. Flere af disse ramte den 30-årige mand, som døde på stedet.

Det skriver The Guardian, der også oplyser, at gerningsmanden flygtede fra stedet i en ældre Honda Accord. Denne bil blev fundet dagen efter i Palm Beach, hvorfor den nu er blevet beslaglagt.

Desuden har sagens efterforskere identificeret og afhørt en mistænkt, men han er tilsyneladende ikke blevet tiltalt endnu. Derfor er efterforskningen fortsat åben.

Den britiske avis skriver, at Dylan Brody Isaacs ifølge sin Facebook-profil boede i Hollywood i Florida. Men på crowdfunding-platformen GoFundMe er historien dog en anden.

Her er der nemlig blevet indsamlet næsten 90.000 dollars, svarende til over 600.000 kroner. Disse penge skal efter sigende gå til at transportere hans lig til Six Nations.

Six Nations er et indianerreservat i Canada. Det vides ikke, om den 30-årige Dylan Brody Isaacs oprindeligt er fra reservatet, da The Guardian ikke har oplyst noget om dette.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024