Fans er målløse: Ronaldos holdkammerat begynder at tælle medspillere mod Inter Milan

Foto: Yasser Bakhsh/Getty Images

En af Cristiano Ronaldos holdkammerater fik gjort sig bemærket under en venskabskamp mod italienske Inter Milan.

Cristiano Ronaldo skiftede tidligere i år til Al-Nassr i Saudi-Arabien. Her er han blevet holdkammerater med spillere, der ikke er på det niveau, han er vant til at spille på.

Det er naturligvis noget, der er blevet lavet sjov med på de sociale medier. Og det sker ikke i et mindre omgang, efter en af hans holdkammerater begik en ellers uskyldig handling under en venskabskamp mod Inter Milan.

Saudi Pro League-holdet var i færd med at runde deres træningstur til Japan af. Det gjorde de med en kamp mod det italienske hold, som endte 1-1.

På trods af, at de ikke vandt en eneste af deres venskabskampe, var der alligevel grund til at smile lidt. Det skyldes, at Ronaldos holdkammerat, Abdulmajeed Al-Sulaiheem, fik folk til at spærre øjnene op.

I en video, der cirkulerer på Twitter, ser man den 29-årige fodboldspiller begynde at tælle sine holdkammerater.

Han følte sig tilsyneladende så overrumplet af Inter Milan, at han helt kom i tvivl om, hvorvidt de egentlig var 11 spillere på banen.

Da han gjorde det, havde han dog næppe regnet med, hvad det ville føre med sig. Efterfølgende er der nemlig blevet lavet sjov med ham på de sociale medier, hvor mange har fundet episoden underholdende.

Andre har naturligvis brugt det som mulighed for at sende en stikpille i retning af Ronaldo, for hans beslutning om at skifte til Saudi Pro League.

Inden længe kan den portugisiske stjerne se frem til at få mere konkurrence, da bl.a Jordan Henderson og Karim Benzema er skiftet til Saudi-Arabien.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023