FC Barcelona henter Ilkay Gündogan på gratis transfer fra Manchester City

Foto: ANP via Getty Images

Manchester City kommer ikke til at holde fast i Ilkay Gündogan, der derimod er på vej til FC Barcelona.

Ilkay Gündogan skriver inden længe under på en kontrakt med FC Barcelona, som han skifter til på en fri transfer. Dermed sætter han også en stopper for Manchester Citys håb om at kunne beholde ham.

Den 32-årige midtbanespiller har været en meget vigtig spiler for den engelske klub. Derfor har de også været meget ivrige efter at holde fast i ham. Dette har de dog ikke haft succes med.

Ifølge mediet The Irish Times har Gündogan indgået en aftale med Barcelona om et skifte denne sommer. Angiveligt har han accepteret en toårig aftale i den spanske klub. i denne kontrakt skulle der være indskrevet en option på yderligere et år.

Da hans kontrakt med City udløber i udgangen af denne måned, skal Barcelona ikke betale for at hente ham. Derimod skifter han til Camp Nou-klubben på en fri transfer.

City skulle være klar over, at Gündogan har indgået en aftale med Barcelona. Selvom de havde håbet på at kunne forlænge hans kontrakt, har de respekt for hans beslutning om at søge nye græsgange.

The Irish Times skriver, at han af City blev tilbudt en ny etårig kontrakt med option på yderligere et år. Det faktum, at han i Barcelona kunne få op til tre år, var blandt de afgørende faktorer for ham.

Pep Guardiola har ikke lagt skjul på, at han gerne ville have forlænget med Gündogan. Den tyske midtbanespiller har dog truffet sin beslutning, og Guardiola må derfor betragte slaget som tabt.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024