FC Barcelona midtbane-talent ikke med i Xavis planer – jagtes af flere klubber

Foto: David Aliaga/NurPhoto via Getty Images

Xavi Hernandez ser ham ikke som en del af sine planer, hvorfor den 21-årige midtbanestjerne kan ende med at forlade FC Barcelona.

I løbet af de næste par dage vender Nico Gonzalez retur til FC Barcelona. Her vender retur til den catalanske klub, for at deltage i sæsonopstarten, som de tager hul på den 10. juli.

Den 21-årige midtbanespiller har i den seneste sæson været udlejet til Valencia. Det har været et succesfuldt ophold, hvor Nico fik fremvist sine kvaliteter. Dette har medført, at han ifølge SPORT er landet på radaren i flere klubber.

Ganske vist var det ikke en god sæson for Valencia, men individuelt beviste Nico flere gange, at han har nogle særlige evner. Derfor vil den spanske klub også forsøge at forlænge hans lejeophold.

Det kan dog blive svært for dem at nå i mål med dette. Det 21-årige talent er nemlig også havnet på radaren i både Real Betis, Villarreal og Real Sociedad. Fælles for disse klubber er, at de også gør sig tanker om at hente ham.

Ydermere skulle han ifølge SPORT også have muligheden for at forlade La Liga. FC Porto har nemlig også et godt øje til ham, og skulle være klar til at tilbyde ham et skifte til Portugal.

Den spanske avis skriver dog, at Nico ville foretrække at blive i Barcelona. Det bliver dog ikke nemt, da han ikke er en del af planerne under Xavi Hernandez.

Det kan naturligvis ikke udelukkes, at han formår at overbevise Xavi under sæsonopstarten. At det skulle ske, er der dog ikke store chancer for. Derfor virker det mest sandsynligt, at den unge midtbanespiller vil blive sendt ud på endnu et lejeophold.

I Barcelona ville man foretrække, hvis man fandt en klub, der spiller europæisk fodbold. Det vil nemlig give ham mulighed for at udvikle sig yderligere.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024