FC Barcelona og Inter Miami arbejder på en deal om Lionel Messi

Foto: Jean Catuffe/Getty Images

Der har længe været spekuleret i, hvad fremtiden vil byde på for Lionel Messi. Den argentinske stjerne står nemlig uden kontrakt til sommer.

Der er meget lidt, der indikerer, at Lionel Messi bliver i Paris Saint-Germain. Derimod tyder det på, at han forlader den franske klub til sommer.

Han har været kædet sammen med flere klubber, men nu lyder det, at Inter Miami vil skrive kontrakt med ham. Og derefter vil de leje ham ud til FC Barcelona.

Det franske medie L’Equipe skriver, at Inter Miami og Barcelona arbejder på at slå sig sammen, for begge at få glæde af den argentinske stjerne.

Planen vil være, at MLS-klubben skriver kontrakt med Messi, hvorefter de lejer ham ud til den catalanske klub i 18 måneder.

Angiveligt skulle en sådan aftale også være noget, som Messi ser positivt på. Det vil betyde, at han fortsat kan spille på højt plan frem til Copa America 2024. Samtidig vil det også give ham en vej ind i MLS.

For Barcelona er det bestemt også en fordelagtig løsning, da det kan fjerne en række af de økonomiske komplikationer, der har fungeret som stopklods for dem.

Den catalanske klub har ikke råd til at hente Messi, da de dermed ikke kan overholde Financial Fair Play-reglerne. Førnævnte konstellation med Inter Miami, kan dog vise sig at være en måde at omgå det.

Der har også været rygter om, at Messi kan følge sin mangeårige rival Cristiano Ronaldo til Saudi-Arabien. Angiveligt er han blevet tilbudt intet mindre end 1,4 milliarder euro over to år, hvis han skifter til saudiarabisk fodbold.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024