FC Midtjylland har givet Emam Ashour ultimatum

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

FC Midtjylland har besluttet at give Emam Ashour et meget klart ultimatum, hvis han ønsker at forhandle med andre klubber.

Det ser ud til, at situationen med Emam Ashour er ved at eskalere. Faktisk virker det til, at FC Midtjylland ikke helt har styr på deres dyre indkøb.

Den egyptiske profil blev hentet til den midtjyske klub i vinters for 20 millioner kroner. På nuværende tidspunkt befinder han sig dog ikke i Herning. Faktisk er han slet ikke i Danmark.

Derimod har han i de seneste måneder befundet sig i Egypten. Her har han arbejdet på at genoptræne efter en skade, som han har pådraget sig.

Ifølge bold.dk ser det dog ikke ud til, at FC Midtjylland helt har styr på den egyptiske spiller. Dette har nu medført, at de har besluttet at give Ashour et ultimatum.

Han er blevet bedt om at vende retur til Danmark indenfor 15 dage. Hvis han ikke gør det, har han fået at ved, at der ikke vil blive forhandlet med andre klubber.

Mediet Cairo24 skriver desuden, at den midtjyske klub kræver, at han vender retur for at få tjekket op på sin skade. De ønsker nemlig ved selvsyn at få en status på skaden, som han har genoptrænet for.

Det har været på tale, at den egyptiske spiller kan blive solgt denne sommer. Hvis han ønsker at forlade klubben, er det dog påkrævet, at han dukker op i Danmark. Gør han ikke det, vil der ikke blive forhandlet med andre klubber.

Ashour fik en god start i FC Midtjylland, som hentede ham i Zamalek. Han lagde nemlig ud med en scoring i Sporting Lissabon på udebane.

Hans kontrakt med Superliga-klubben løber frem til 2027. Det tyder dog ikke på, at han kommer til at fuldføre den.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024