FCK-boss taler ud efter choknederlag

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

De færreste havde regnet med det, men lørdag aften blev det en realitet. FC København blev slået ud af pokalturneringen af Silkeborg IF.

FC København er ude af Oddset Pokalen, da de ikke kunne spille sig forbi Silkeborg IF i kvartfinalen. Ganske vist formåede de lørdag aften at vinde 2-1, men det er ikke nok til at give dem den samlede sejr.

Det er naturligvis kommet som et stort chok for mange, da FC København har gang i en rigtig flot sæson. Det viser de blandt andet i Champions League, hvor de har gode muligheder for at avancere fra gruppen.

Nederlaget til Silkeborg IF gør naturligvis også ondt på træner Jacob Neestrup. Det fortalte han efter lørdagens opgør.

“Jeg har det rigtig dårligt med det (at være ude af pokalen, red.). Jeg synes, det var fantastisk at vinde den i forrige sæson, og det var fantastisk at være i finalen og give alle ‘FC Københavnere’ den oplevelse. Så det har jeg det rigtig, rigtig dårligt med,” sagde Jacob Neestrup til Viaplay.

Selvom de tabte kampen, så Jacob Neestrup alligevel nogle lyspunkter i kampen. Efter opgøret var han af den overbevisning, at de sagtens kunne have scoret tre eller fire mål.

“Vi spiller en skandaløs ringe hjemmekamp i Parken, der er en af de to dårligste kampe i 2023. Det kan man ikke tillade sig at gøre, og så betaler vi prisen over ikke at være der over 180 minutter,” lød det fra ham.

Efter lørdagens kamp i Silkeborg, lød det samlede resultat for de to kvartfinalekampe på 3-2 til Silkeborg IF. Det betyder, at den midtjyske klub har sikret sig en plads i semifinalen i Oddset Pokalen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024