Fermin Lopez afslører hvorfor han afviste Real Madrid og tog til Barcelona

Foto: Shutterstock

Den unge Fermin Lopez har på det seneste gjort sig bemærket for FC Barcelona.

Ganske vist har han været nødt til at overlade en del af rampelyset til Lamine Yamal, men Fermin Lopez har også vist sig frem for FC Barcelona.

Den kun 20-årige midtbanespiller blev udtaget til Barcelonas sæsonopstart i USA af Xavi. Derfra har han ikke set sig tilbage, men har i stedet opnået flere karrieremæssige milepæle i et hurtigt tempo.

Blandt andet er han blevet udtaget til det spanske U21-landshold for første gang. Dertil får han også fortsat mere spilletid i Barcelona, hvor han har udviklet sig meget i de seneste år.

I et interview med SPORT fortæller han om sin udvikling og sit valg af Barcelona. Her siger han blandt andet, at han ikke havde forventet at få en plads på førsteholdet.

“Jeg havde ikke forventet at tage springet til førsteholdet fra det, jeg oplevede for et år siden. Men jeg har altid arbejdet hårdt og gjort en stor indsats, siden jeg var barn, og belønningen er ankommet,” siger han.

Han afslører også, at han faktisk kunne have været Real Madrid-spiller, men dette afviste han. I interviewet fortæller han, hvorfor han valgte at tage imod Barcelonas tilbud.

“Real Madrid spurgte en gang om mig, men jeg har altid været Barcelona-fan. Min far plejede aldrig at fortælle mig, om der var hold, der var interesserede i mig. De holdt mig ude af det. Men en dag spurgte han mig, hvad jeg ville gøre, hvis Barcelona kom. Jeg fortalte ham, at jeg ville tage afsted uden tøven,” lyder det.

Derfor slår han fast, at han ikke er i tvivl om, at han har truffet det rette valg. Og med Xavis stigende tillid til ham, kan han gå en spændende fremtid i møde.

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023