Fernando Alonso om Lewis Hamilton: ‘Det ville jeg elske’

Foto: Clive Mason/Getty Images

Fernando Alonso og Lewis Hamilton har kæmpet mange hårde kampe mod hinanden gennem årene. Nu åbner Alonso op omkring fremtiden.

Lewis Hamiltons Formel 1-karriere begyndte i 2007 hos McLaren med den dengang to gange verdensmester Fernando Alonso som sin holdkammerat.

De to kørere havde en intens rivalisering igennem året og sluttede sæsonen med lige mange point. Da han blev spurgt af Daily Mail, om han ville byde Hamilton velkommen som sin holdkammerat igen, sagde Alonso, at han ville “elske det”.

“Det ville være dejligt at afslutte vores karrierer sammen, det ville jeg elske,” sagde spanieren.

Alonso tilføjede, at deres rivalisering i 2007 havde mere at gøre med, hvad han opfatter som dårlig holdledelse, end deres egne personlige problemer.

“Vi havde en vanskelig sæson, men vi respekterede, hvad den anden gjorde på banen, og det gør vi stadig. “Vi betragter hver især den anden som en talentfuld kører og en af de hårdeste konkurrenter, vi nogensinde har mødt.”

“Situationen i 2007-sæsonen blev ikke håndteret godt af vores ledere. Vi var unge. Vi var umodne.

“Vi var mange af de ting, vi ikke er nu, og vi havde brug for hjælp fra ledelsen, som vi ikke fik.

“Jeg kunne ikke fortsætte hos McLaren. Det var et hold, der kun havde fokus på den ene side af garagen.

“Som Ron (Dennis, chef for McLaren dengang) sagde efter det næstsidste løb i Kina: ‘Vores løb er ikke mod (Felipe) Massa, det er mod Fernando’.

“Når dit hold siger dette, så kan du ikke fortsætte.” konkluderede Alonso.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024