Ferrari-boss bryder tavsheden om rygter forud for næste Formel 1-løb

Foto: Qian Jun/MB Media/Getty Images

På det seneste har der været rygter om, at Ferrari vil bringe store ændringer til det kommende løb i Aserbajdsjan.

Ferrari-chef Frederic Vasseur har nu afvist rygterne om, at de er på vej med en helt ny version af deres SF-23 til løbet i Aserbajdsjan, da han har forklaret, at Ferrari ‘holder sig til planen’.

Der har været spekuleret i, at de kommende ændringer på deres SF-23 vil få deres bil til at se helt anderledes ud.

Sådan kommer det dog ikke til at forholde sig ifølge Vasseur, der har forklaret, at de vil opgradere bilen ud fra deres nuværende koncept. Dog indrømmede han, at den vil blive opdateret ‘massivt’.

Selvom der er opgraderinger på vej, er der ingen af dem, der bliver introduceret ved løbet i Aserbajdsjan. Derimod bliver det først i de efterfølgende løb, at de introduceres.

“Nej, det tror jeg ikke,” sagde Vasseur ifølge Formula1.com.

“Vi har en strøm af opdateringer, som vil komme… Ikke i Baku, for Baku har vi aero-pakken til niveauet af downforce, og med Sprint-løbet er det ikke det nemmeste. Men fra Miami, Imola, ikke Monaco, men Barcelona – hvert løb vil have en opdatering på bilen.”

“Vi holder fast i planen, men vi har lavet nogle justeringer i forhold til balance og adfærd. Det var meget bedre i Melbourne, og vi vil fortsætte i denne retning.”

“Jeg ved ikke, om du kan tale om… Det er ikke en B-bil, hvis det er det, du vil sige. Vi kommer ikke med noget helt andet. Vi fortsætter med at opdatere denne, og vi vil forsøge at opdatere massivt.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024