Ferrari-boss: Derfor har Mercedes nemmere ved at stjæle fra Red Bull end os

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Ferrari-boss Fred Vasseur har forklaret, hvorfor Ferrari ikke har været i stand til at hente personale fra konkurrenterne.

Fred Vasseur har udtalt, at Mercedes og Red Bull har haft nemmere ved at hente nyt personale. Derfor har de også gjort mere for at stjæle personale fra deres rivaler på det seneste.

Ferrari-chefen har ikke fået den bedste start, efter at have taget over som teamchef. Det er dog ikke blot på banen, at det har vist sig at forholde sig på denne måde.

Også bag kulisserne har det været en hård start for Vasseur. Det skyldes, at han har kæmpet for at holde fast i personale og hente nyt til.

I denne forbindelse har han udtalt, at Ferrari ikke har lige så let ved at hente nyt personale. Derfor er det heller ikke noget, de har gjort sig specielt meget i.

“Det er ikke den samme situation. Du kan flytte fra Red Bull til Mercedes og beholde det samme hus, og beholde børnene i samme skole fra fredag til mandag. Alt er perfekt,” sagde han til Sky Sports F1.

“Hvis du vil til Italien, er det en anden tilgang. Vi er nødt til at ændre familiemiljøet og så videre.”

En lang række af holdene i Formel 1, holder til i Storbritannien. Deres hovedsæder befinder sig endda meget tæt på hinanden. Derfor har disse hold også meget lettere ved at hente personale fra hinanden.

Det er netop dette, som Vasseur bruger som årsag til, hvorfor disse hold har gjort sig mere i det. Ferrari skal ikke blot tilbyde dem et spændende job. De skal også overbevise dem om at flytte til Italien.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024