Ferrari i nye problemer: Nøglemedarbejder overvejer tilbud fra andre F1-hold

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Ferrari er løbet ind i nye problemer kort tid efter sæsonstart, da en vigtig medarbejder overvejer at forlade holdet.

Ferrari kan miste en af deres vigtige folk, da Laurent Mekies angiveligt overvejer at forlade holdet.

Frederic Vasseur har forud for denne sæson overtaget rollen som teamchef hos Ferrari, og efter blot et enkelt løb er han allerede havnet i modvind.

Charles Leclerc var godt på vej mod en podieplacering, men måtte trække sig fra løbet på grund af motorproblemer, hvilket var starten på en frustrerende søndag for Ferrari.

Carlos Sainz’ fjerdeplads havde ikke den store betydning for humøret, da Ferrari kun kunne se til, mens Red Bull-stjernen Max Verstappen kørte sit helt eget løb i front.

Og Vasseur – der blev hentet ind som afløser for Mattia Binotto – står allerede over for at miste en af sine vigtige medarbejdere.

Ifølge Formu1a.uno overvejer Mekies, der er racedirektør for Ferrari, om han skal forlade holdet, da han er frustreret i sin nuværende rolle.

Angiveligt har han givet udtryk for, at han gør sig tanker om at forlade Ferrari efter fem år, da han ikke er tilfreds med CEO Benedetto Vignas lederstil.

Det siges, at han er irriteret over, at Vigna har fået mere ansvar efter teamchef Binottos exit. Mekies har angiveligt fået besked på at skulle rapportere til Vigna, og ikke til den nye teamchef.

Mekies siges at være åben over for tilbud fra Ferraris rivaler Alpine, Liberty Media og FIA, som han arbejdede for i fire år, inden han sluttede sig til Ferrari.

For nylig sagde Ferrari også farvel til David Sanchez, der var ledende ingeniør. Det rygtes, at han kan være på vej retur til McLaren, når han kontraktuelt må tage arbejde hos et andet hold.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024