Ferrari klar med kæmpe kontrakt til Lewis Hamilton

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Ferrari arbejder på at hente Lewis Hamilton forud for 2024-sæsonen. De skulle være klar til at tilbyde ham en meget lukrativ kontrakt.

Lewis Hamilton befinder sig i det sidste år af sin kontrakt med Mercedes, som han har vundet seks verdensmesterskaber med. Han skiftede til Mercedes fra McLaren tilbage i 2013.

Men for anden sæson i træk, har Mercedes haft svært ved at levere en bil, der lader ham kæmpe med om verdensmesterskabet.

Selvom den britiske racerkører har udtalt flere gange, at han ønsker at fortsætte hos Mercedes, har han endnu ikke skrevet under på en kontraktforlængelse.

I alt har Hamilton vundet syv verdensmesterskaber i sin karriere, hvorfor han tangerer Michael Schumachers rekord. Denne rekord ønsker han at slå, men det kræver en mere konkurrencedygtig bil.

Og nu lyder det, at han potentielt kan få chancen for at nå sit mål hos det hold, der var med til at gøre Schumacher til en legende.

Ifølge Daily Mail skulle Ferrari være klar til at tilbyde Hamilton en kontrakt, der har en værdi på omtrent 40 millioner pund.

De håber at det lukrative tilbud kan få ham til at skifte Brackley ud med Maranello. Ligeledes skulle Ferrari-præsident John Elkann være personligt involveret i jagten på briten.

Mediet skriver, at Ferrari ønsker at have et hold bestående af Charles Leclerc og Lewis Hamilton i næste sæson. Det betyder, at Carlos Sainz kan blive tvunget til at se sig om efter et nyt hold.

En anden mulighed er en byttehandel, der vil sende Leclerc til Mercedes og Hamilton til Ferrari. Ifølge PlanetF1 skulle Mercedes dog være klar til at matche tilbuddet fra Ferrari, for at holde fast i Hamilton.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024