Fik kræft i marts: Nu scorer han kæmpe millionkontrakt

Foto: Chris Unger/Getty Images

For mindre end to måneder siden fik NFL-stjernen den chokerende nyhed. Nu har han sikret sig en yderst lukrativ kontrakt.

Hvad der blot skulle have været et rutinetjek, endte med at være noget helt andet for NFL-stjeren Foster Moreau.

I forbindelse med dette rutinetjek, fik han nemlig konstateret kræft – det såkaldte Hodgkins lymfom. Det var en diagnose, der stod til at vende op og ned på hele hans liv, da det er en kræftform i lymfesystemets celler.

Men han har ikke været villig til at lade sig slå ud af det. Derfor kan han også allerede kalde sig for amerikansk fodboldspiller igen, selvom det er under to måneder siden, at han fik stillet diagnosen.

Den 26-årige Moreau har nemlig skrevet under på en lukrativ kontrakt med holdet New Orleans Saints. Det afslørede holdet onsdag i denne uge.

Ikke nok med, at han kan se frem til igen at spille amerikansk fodbold, så gør det også godt for hans bankkonto. ESPN skriver, at hans kontrakt strækker sig over tre år og har en værdi på 12 millioner dollar. Det svarer til over 80 millioner kroner.

Han er garanteret knap 55 millioner kroner over de tre år, mens de resterende skal optjenes i form af bonusser.

Tilbage i marts var Moreau ikke under kontrakt, da han besøgte Saints. Det var i denne forbindelse, at han fik foretaget en helbredsundersøgelse, inden han skrev under på sin kontrakt.

Siden han fik stillet sin diagnose, har han gjort store fremskridt. Derfor sigter han også efter at gøre comeback i denne sæson. Faktisk har den 26-årige stjerne fået grønt lys til at vende retur til banen i denne uge.

Moreau fik sin debut i NFL i 2019, og har i sine fire sæsoner i ligaen grebet 91 bolde for 1.107 yards. Han har en fortid som spiller for klubben Las Vegas Raiders.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024